|
|
|
|
LEADER |
01231naa a2200337 i 4500 |
001 |
NSK01001007730 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20181002105331.0 |
007 |
ta |
008 |
180921s2016 ci | |0|| ||hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001007730
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 663
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 577
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Dent, Maja
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na konformacijske promjene proteina sirutke. /
|c Maja Dent, Dražen Vikić-Topić, Slavica Moše, Gordana Jovičić, Damir Kovaček.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 14 jed.
|
504 |
|
|
|a Abstract
|
653 |
|
0 |
|a Proteini sirutke
|a Beta-laktoglobulin
|a Visoki tlak
|a Obrada hrane
|
700 |
1 |
|
|a Vikić-Topić, Dražen
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Moše, Slavica
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Jovičić, Gordana,
|c biotehnologinja
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Kovaček, Damir
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
|x 1847-3423
|g 11 (2016), 1/2 ; str. 97-101
|w nsk.(HR-ZaNSK)000707192
|
981 |
|
|
|b B03/16
|
998 |
|
|
|b mpao1809
|b boki1810
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/167479
|y Elektronička verzija članka
|