Inovacije kao temelj konkurentnosti hrvatske prehrambene industrije

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001011941/Details
Matična publikacija: Rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti. Tehničke znanosti
Sv. 18 (2017) ; knj. 531 ; str. 49-76
Glavni autor: Kovačević, Dragan, prehrambeni tehnolog (Author)
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
LEADER 00990naa a2200301 i 4500
001 NSK01001011941
003 HR-ZaNSK
005 20181106135241.0
007 ta
008 181106s2017 ci | |0|| ||hrv
035 |a (HR-ZaNSK)001011941 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 338  |2 2011 
080 1 |a 664  |2 2011 
100 1 |a Kovačević, Dragan,  |c prehrambeni tehnolog  |4 aut 
245 1 0 |a Inovacije kao temelj konkurentnosti hrvatske prehrambene industrije /  |c Dragan Kovačević. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 46 jed. 
504 |a Summary 
505 8 |a Bilješke uz tekst 
653 0 |a Prehrambena industrija  |a Inovacije  |a Konkurentnost  |a Istraživanje i razvoj 
653 5 |a Hrvatska 
773 0 |t Rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti. Tehničke znanosti  |x 1330-0822  |g Sv. 18 (2017) ; knj. 531 ; str. 49-76  |w nsk.(HR-ZaNSK)000007472 
981 |b B02/17 
998 |b rpeo1811