Inovacije kao temelj konkurentnosti hrvatske prehrambene industrije
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001011941/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti. Tehničke znanosti Sv. 18 (2017) ; knj. 531 ; str. 49-76 |
Glavni autor: | Kovačević, Dragan, prehrambeni tehnolog (Author) |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: |
APA stil citiranja
Kovačević, D. (2017). Inovacije kao temelj konkurentnosti hrvatske prehrambene industrije: Inovacije kao temelj konkurentnosti hrvatske prehrambene industrije. Rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti. Tehničke znanosti.
Chicago stil citiranjaKovačević, Dragan. "Inovacije kao temelj konkurentnosti hrvatske prehrambene industrije: Inovacije kao temelj konkurentnosti hrvatske prehrambene industrije." 2017.
MLA stil citiranjaKovačević, Dragan. "Inovacije kao temelj konkurentnosti hrvatske prehrambene industrije: Inovacije kao temelj konkurentnosti hrvatske prehrambene industrije." 2017.