Inovacije kao temelj konkurentnosti hrvatske prehrambene industrije

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001011941/Similar
Matična publikacija: Rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti. Tehničke znanosti
Sv. 18 (2017) ; knj. 531 ; str. 49-76
Glavni autor: Kovačević, Dragan, prehrambeni tehnolog (Author)
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Kovačević, D. (2017). Inovacije kao temelj konkurentnosti hrvatske prehrambene industrije: Inovacije kao temelj konkurentnosti hrvatske prehrambene industrije. Rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti. Tehničke znanosti.

Chicago stil citiranja

Kovačević, Dragan. "Inovacije kao temelj konkurentnosti hrvatske prehrambene industrije: Inovacije kao temelj konkurentnosti hrvatske prehrambene industrije." 2017.

MLA stil citiranja

Kovačević, Dragan. "Inovacije kao temelj konkurentnosti hrvatske prehrambene industrije: Inovacije kao temelj konkurentnosti hrvatske prehrambene industrije." 2017.