The volatile compounds composition of the Polish Carpathian goat using HS-SPME-GC/MS - chemometric classification based on age

Radi utvrđivanja hlapljivih sastojaka u mesu poljske karpatske koze uzorci pečenog mišića noge u dvije skupine u dobi od 9 i 12 mjeseci podvrgnuti su plinskoj kromatografiji/masenoj spektrometriji (HS-SPM-GC/MS) mikroekstrakcije čvrste faze prostora glave. Obavljena je raznovrsna statistika uključuj...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001041828
Matična publikacija: Krmiva (Online)
60 (2018), 1 ; str. 25-34
Glavni autori: Gąsior, Robert (Author), Kawęcka, Aldona, Wojtycza, Krzysztof, Sikora, Jacek, Odrzywolska, Angelika
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.33128/k.60.1.4
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.33128/k.60.1.4
Hrčak