The volatile compounds composition of the Polish Carpathian goat using HS-SPME-GC/MS - chemometric classification based on age
Radi utvrđivanja hlapljivih sastojaka u mesu poljske karpatske koze uzorci pečenog mišića noge u dvije skupine u dobi od 9 i 12 mjeseci podvrgnuti su plinskoj kromatografiji/masenoj spektrometriji (HS-SPM-GC/MS) mikroekstrakcije čvrste faze prostora glave. Obavljena je raznovrsna statistika uključuj...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001041828 |
---|---|
Matična publikacija: |
Krmiva (Online) 60 (2018), 1 ; str. 25-34 |
Glavni autori: | Gąsior, Robert (Author), Kawęcka, Aldona, Wojtycza, Krzysztof, Sikora, Jacek, Odrzywolska, Angelika |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.33128/k.60.1.4 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.33128/k.60.1.4Hrčak