SPME-GC-MS and multivariate analysis of sensory properties of cheese in a sack matured with probiotic starter cultures

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001162234
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
58 (2020), 2 ; str. 128-137
Glavni autori: Kostelac, Deni (Author), Vrdoljak, Marija, agronom, Markov, Ksenija, Delaš, Ivančica, Jug, Tjaša, Gajdoš Kljusurić, Jasenka, Jakopović, Željko, inženjer prehrambenog inženjerstva, Čanak, Iva, Jelić, Marko, molekularni biolog, 1976-, Frece, Jadranka
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka