SPME-GC-MS and multivariate analysis of sensory properties of cheese in a sack matured with probiotic starter cultures
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001162234 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 58 (2020), 2 ; str. 128-137 |
Glavni autori: | Kostelac, Deni (Author), Vrdoljak, Marija, agronom, Markov, Ksenija, Delaš, Ivančica, Jug, Tjaša, Gajdoš Kljusurić, Jasenka, Jakopović, Željko, inženjer prehrambenog inženjerstva, Čanak, Iva, Jelić, Marko, molekularni biolog, 1976-, Frece, Jadranka |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: