Microbiological quality and variability of natural microbiota in Croatian cheese maturing in lambskin sacks

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001024623
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
54 (2016), 2 ; str.129-134
Glavni autori: Frece, Jadranka (Author), Vrdoljak, Marija, agronom, Filipčić, Mija, Jelić, Marko, molekularni biolog, 1985-, Čanak, Iva, Jakopović, Željko, inženjer prehrambenog inženjerstva, Pleadin, Jelka, Gobin, Ivana, Landeka Dragičević, Tibela, Markov, Ksenija
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka