Microbiological quality and variability of natural microbiota in Croatian cheese maturing in lambskin sacks
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001024623 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 54 (2016), 2 ; str.129-134 |
Glavni autori: | Frece, Jadranka (Author), Vrdoljak, Marija, agronom, Filipčić, Mija, Jelić, Marko, molekularni biolog, 1985-, Čanak, Iva, Jakopović, Željko, inženjer prehrambenog inženjerstva, Pleadin, Jelka, Gobin, Ivana, Landeka Dragičević, Tibela, Markov, Ksenija |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: