Isolation and characterisation of L. plantarum 01 producer of plantaricin as potential starter culture for the biopreservation of aquatic food products
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001103534 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 56 (2018), 4 ; str. 581-589 |
Glavni autori: | Čanak, Iva (Author), Markov, Ksenija, Melvan, Ena, Starčević, Antonio, Živković, Mattea, Zadravec, Manuela, Pleadin, Jelka, Jakopović, Željko, inženjer prehrambenog inženjerstva, Kostelac, Deni, Frece, Jadranka |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: