Isolation and characterisation of L. plantarum 01 producer of plantaricin as potential starter culture for the biopreservation of aquatic food products

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001103534
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
56 (2018), 4 ; str. 581-589
Glavni autori: Čanak, Iva (Author), Markov, Ksenija, Melvan, Ena, Starčević, Antonio, Živković, Mattea, Zadravec, Manuela, Pleadin, Jelka, Jakopović, Željko, inženjer prehrambenog inženjerstva, Kostelac, Deni, Frece, Jadranka
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka