Isolation and characterisation of L. plantarum 01 producer of plantaricin as potential starter culture for the biopreservation of aquatic food products

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001103534/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
56 (2018), 4 ; str. 581-589
Glavni autori: Čanak, Iva (Author), Markov, Ksenija, Melvan, Ena, Starčević, Antonio, Živković, Mattea, Zadravec, Manuela, Pleadin, Jelka, Jakopović, Željko, inženjer prehrambenog inženjerstva, Kostelac, Deni, Frece, Jadranka
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01515naa a2200361 i 4500
001 NSK01001103534
003 HR-ZaNSK
005 20210608132428.0
007 ta
008 210608s2018 ci d | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001103534 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 60  |2 2011 
100 1 |a Čanak, Iva  |4 aut 
245 1 0 |a Isolation and characterisation of L. plantarum 01 producer of plantaricin as potential starter culture for the biopreservation of aquatic food products /  |c Iva Čanak, Ksenija Markov, Ena Melvan, Antonio Starčević, Mattea Živković, Manuela Zadravec, Jelka Pleadin, Željko Jakopović, Deni Kostelac, Jadranka Frece. 
300 |b Graf. prikazi. 
504 |a Bibliografija i elektronički izvori: 40 jed. 
653 0 |a Mliječno-kiselo vrenje  |a Bakterije vrenja  |a Plantaricin  |a L. plantarum  |a Starter u akvakulturi 
700 1 |a Markov, Ksenija  |4 aut 
700 1 |a Melvan, Ena  |4 aut 
700 1 |a Starčević, Antonio  |4 aut 
700 1 |a Živković, Mattea  |4 aut 
700 1 |a Zadravec, Manuela  |4 aut 
700 1 |a Pleadin, Jelka  |4 aut 
700 1 |a Jakopović, Željko,  |c inženjer prehrambenog inženjerstva  |4 aut 
700 1 |a Kostelac, Deni  |4 aut 
700 1 |a Frece, Jadranka  |4 aut 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 56 (2018), 4 ; str. 581-589  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |b B13/18 
998 |b sapo2106 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/214987  |y Elektronička verzija članka