Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost svinjske masti

Oksidacija lipida predstavlja glavni problem u životinjskim mastima, ona prouzrokuje važnu promjenu kemijskih, senzorskih i nutritivnih svojstava. Svinjska mast podliježe oksidaciji tijekom proizvodnje, skladištenja i toplinske obrade. U ovom radu istraživan je utjecaj dodatka prirodnih antioksidana...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001041850/Similar
Matična publikacija: Meso (Online)
20 (2018), 4 ; str. 317-324
Glavni autori: Moslavac, Tihomir, inženjer prehrambene tehnologije (Author), Jokić, Stela, Šubarić, Drago, Aladić, Krunoslav
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/m.20.4.2
Hrčak

APA stil citiranja

Moslavac, T. (2018). Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost svinjske masti: Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost svinjske masti [Elektronička građa]. Meso (Online).

Chicago stil citiranja

Moslavac, Tihomir. "Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost svinjske masti: Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost svinjske masti [Elektronička građa]." 2018.

MLA stil citiranja

Moslavac, Tihomir. "Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost svinjske masti: Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost svinjske masti [Elektronička građa]." 2018.