Hlapivi spojevi arome dalmatinske pečenice proizvedene različitim postupcima dimljenja
Cilj ovog istraživanja bio je utvrditi u kojoj mjeri razlike u načinu dimljenja (otvoreno ložište unutar objekta – objekt A vs. ložište izvan objekta i dovod dima dimovodom – objekt B) utječu na sastav hlapivih spojeva arome dalmatinske pečenice. U navedenu svrhu uzeta su po 2 uzorka dalmatinske peč...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001041855 |
---|---|
Matična publikacija: |
Meso (Online) 20 (2018), 5 ; str. 405- 418 |
Glavni autori: | Krvavica, Marina (Author), Drinovac Topalović, Marijana, Bešlija, Sara, Đugum, Jelena |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/m.20.5.2 Hrčak |