Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa
Postupkom hladnog prešanja iz koštica grožđa proizvodi se jestivo ulje visoke nutritivne vrijednosti. U ovom radu istraživan je utjecaj dodatka antioksidanasa (prirodni, sintetski) na oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja koštica grožđa sorte Cabernet sauvignon crni. Od prirodnih antioksidana...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001060309 |
---|---|
Matična publikacija: |
Glasnik zaštite bilja (Online) 42 (2019), 6 ; str. 48-57 |
Glavni autori: | Moslavac, Tihomir, inženjer prehrambene tehnologije (Author), Šaravanja, Martina, Jokić, Stela, Šubarić, Drago, Jakobović, Mario |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/gzb.42.6.7 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.31727/gzb.42.6.7Hrčak