Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa

Postupkom hladnog prešanja iz koštica grožđa proizvodi se jestivo ulje visoke nutritivne vrijednosti. U ovom radu istraživan je utjecaj dodatka antioksidanasa (prirodni, sintetski) na oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja koštica grožđa sorte Cabernet sauvignon crni. Od prirodnih antioksidana...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001060309
Matična publikacija: Glasnik zaštite bilja (Online)
42 (2019), 6 ; str. 48-57
Glavni autori: Moslavac, Tihomir, inženjer prehrambene tehnologije (Author), Šaravanja, Martina, Jokić, Stela, Šubarić, Drago, Jakobović, Mario
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/gzb.42.6.7
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31727/gzb.42.6.7
Hrčak