The effects of different spices on chemical, biochemical, textural and sensory properties of White cheeses during ripening

The aim of this study was to test the effects of various spices on the physicochemical and sensory properties of white cheese. Six different white cheeses were produced by incorporating the spices of black cumin, mint, thyme, red pepper and isot pepper at a ratio of 3 % (w/v) of the cheese milk. All...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001068801
Matična publikacija: Mljekarstvo.com
69 (2019), 1 ; str. 64-77
Glavni autori: Tarakci, Zekai (Author), Deveci, Fahrettin
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2019.0106
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2019.0106
Hrčak