Biochemical changes during ripening of cheeses in an animal skin

A few types of cheeses ripened in an animal skin sack are produced around the world: Sir iz mišine (Croatia), Sir iz mijeha (Bosnia and Herzegovina and Montenegro), Tulum and Divle Cave (Turkey), Bouhezza (Algeria) and Darfiyeh (Lebanon). Pronounced and piquant taste, flavour and aroma of these chee...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001098103
Matična publikacija: Mljekarstvo.com
70 (2020), 4 ; str. 225-241
Glavni autori: Tudor Kalit, Milna (Author), Lojbl, Tihana, Rako, Ante, agronom, Gün, İlhan, Kalit, Samir
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2020.0401
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2020.0401
Hrčak