Effect of composition and proteolysis on textural characteristics of Croatian cheese ripen in a lamb skin sack (Sir iz mišine)

The objective of this study was to determine the effect of composition and proteolysis on textural characteristics of Croatian cheese in a lamb skin sack (Sir iz mišine) over a ripening period of 30 days. Ten ovine milk cheese batches were manufactured according to the traditional manufacturing proc...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001068805
Matična publikacija: Mljekarstvo.com
69 (2019), 1 ; str. 21-29
Glavni autori: Rako, Ante, agronom (Author), Tudor Kalit, Milna, Petrović, Denis, Kalit, Samir, Rako, Zorica
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2019.0102
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2019.0102
Hrčak