Lactobacillus casei encapsulated in soy protein isolate and alginate microparticles prepared by spray drying

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001077169
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
55 (2017), 2 ; str. 173-186
Glavni autori: Hadzieva, Jasmina (Author), Mladenovska, Kristina, Simonoska, Maja, Glavaš, Marija, Dimchevska, Simona, Geškovski, Nikola, Grozdanov, Anita, Popovski, Emil, Petruševski, Gjorgji, Chachorovska, Marina, Petreska Ivanovska, Tanja, Petruševska-Tozi, Lidija, Ugarkovic, Sonja, Goracinova, Katerina
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka