Lactobacillus casei encapsulated in soy protein isolate and alginate microparticles prepared by spray drying
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001077169 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 55 (2017), 2 ; str. 173-186 |
Glavni autori: | Hadzieva, Jasmina (Author), Mladenovska, Kristina, Simonoska, Maja, Glavaš, Marija, Dimchevska, Simona, Geškovski, Nikola, Grozdanov, Anita, Popovski, Emil, Petruševski, Gjorgji, Chachorovska, Marina, Petreska Ivanovska, Tanja, Petruševska-Tozi, Lidija, Ugarkovic, Sonja, Goracinova, Katerina |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: