Primjena fizikalnog predtretmana abrazije u postupku sušenja šljive

Voštana prevlaka površine kožice ploda šljive ključna je prepreka gubitku vode prilikom postupka sušenja te ju je nužno ukloniti. Cilj ovog rada bio je istražiti utjecaj primjene različitih predtretmana, kemijskog (primjenom lužine), fizikalnog (primjenom abrazije) i toplinskog (ugrijanom destiliran...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001079547/Similar
Matična publikacija: Pomologia Croatica (Online)
23 (2019), 3/4 ; str. 147-159
Glavni autori: Jelačić, Tvrtko (Author), Šic Žlabur, Jana, Dragović-Uzelac, Verica, Skendrović Babojelić, Martina, Galić, Ante, agronom, Voća, Sandra
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.33128/pc.23.3-4.6
Hrčak

APA stil citiranja

Jelačić, T. (2020). Primjena fizikalnog predtretmana abrazije u postupku sušenja šljive: Primjena fizikalnog predtretmana abrazije u postupku sušenja šljive [Elektronička građa] = Application of physical pre-treatment of abrasion in the plum drying process. Pomologia Croatica (Online), p. 3.

Chicago stil citiranja

Jelačić, Tvrtko. "Primjena fizikalnog predtretmana abrazije u postupku sušenja šljive: Primjena fizikalnog predtretmana abrazije u postupku sušenja šljive [Elektronička građa] = Application of physical pre-treatment of abrasion in the plum drying process." 2020: 3.

MLA stil citiranja

Jelačić, Tvrtko. "Primjena fizikalnog predtretmana abrazije u postupku sušenja šljive: Primjena fizikalnog predtretmana abrazije u postupku sušenja šljive [Elektronička građa] = Application of physical pre-treatment of abrasion in the plum drying process." 2020: 3.