Funkcionalna vrijednost i nutritivni potencijal proizvoda planike (Arbutus unedo L.)

Cilj ovog istraživanja bio je utvrditi fizikalno-kemijska svojstva, sadržaj bioaktivnih spojeva i nutritivni potencijal dvaju proizvoda planike: džema i vodene infuzije listova. Način pripreme džema varira postupkom pasiranja: nepasirani (NP1) i pasirani džem (P2). Džem tretmana NP1 imao je značajno...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001079549
Matična publikacija: Pomologia Croatica (Online)
23 (2019), 3/4 ; str. 121-132
Glavni autori: Šic Žlabur, Jana (Author), Skendrović Babojelić, Martina, Galić, Ante, agronom, Voća, Sandra
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.33128/pc.23.3-4.4
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.33128/pc.23.3-4.4
Hrčak