Funkcionalna vrijednost i nutritivni potencijal proizvoda planike (Arbutus unedo L.)
Cilj ovog istraživanja bio je utvrditi fizikalno-kemijska svojstva, sadržaj bioaktivnih spojeva i nutritivni potencijal dvaju proizvoda planike: džema i vodene infuzije listova. Način pripreme džema varira postupkom pasiranja: nepasirani (NP1) i pasirani džem (P2). Džem tretmana NP1 imao je značajno...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001079549/Description |
---|---|
Matična publikacija: |
Pomologia Croatica (Online) 23 (2019), 3/4 ; str. 121-132 |
Glavni autori: | Šic Žlabur, Jana (Author), Skendrović Babojelić, Martina, Galić, Ante, agronom, Voća, Sandra |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.33128/pc.23.3-4.4 Hrčak |