Utjecaj bistrenja bentonitom tijekom alkoholne fermentacije na proteinsku stabilnost, arome, fenole i sezonsku kvalitetu vina malvazije istarske

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001080163/Details
Ostali autori: Horvat, Ivana, biotehnologinja (Dissertant), Lukić, Igor, kemičar (Thesis advisor)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb, 2020.
Predmet:
Online pristup: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:733061
LEADER 01743nam a2200361 i 4500
001 NSK01001080163
003 HR-ZaNSK
005 20210417091902.0
007 ta
008 201105s2020 ci ad m 000 0dhrv
035 |a (HR-ZaNSK)001080163 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
080 1 |a 663.2  |2 2011 
080 1 |a (043)  |2 2011 
100 1 |a Horvat, Ivana,  |c biotehnologinja  |4 dis 
245 1 0 |a Utjecaj bistrenja bentonitom tijekom alkoholne fermentacije na proteinsku stabilnost, arome, fenole i sezonsku kvalitetu vina malvazije istarske :  |b doktorski rad = Influence of bentonite fining during alcoholic fermentation on protein stability, aromas, phenols and sensory quality of Malvazija Istarska wine : doctoral dissertation /  |c Ivana Horvat ; mentor, supervisor Igor Lukić. 
246 3 1 |a Influence of bentonite fining during alcoholic fermentation on protein stability, aromas, phenols and sensory quality of Malvazija Istarska wine 
260 |a Zagreb,  |c 2020. 
300 |a 227 str. :  |b ilustr. u bojama, graf. prikazi ;  |c 30 cm. 
502 |a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. 
504 |a Bibliografija: str. 210-227. 
504 |a Summary. 
650 7 |a Malvazija (vino)  |x Sastav  |z Istra  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Fermentacija  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Fenoli  |v Analiza  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Vino  |x Ocjenjivanje  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Vino  |x Okus i miris  |v Disertacije  |2 nskps 
700 1 |a Lukić, Igor,  |c kemičar  |4 ths 
710 2 |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet (Zagreb)  |4 dgg 
998 |m vsio2011  |m vhop2101  |c sdio2103 
856 4 1 |u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:733061