|
|
|
|
LEADER |
01743nam a2200361 i 4500 |
001 |
NSK01001080163 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20210417091902.0 |
007 |
ta |
008 |
201105s2020 ci ad m 000 0dhrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001080163
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
1 |
|
|a 663.2
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a (043)
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Horvat, Ivana,
|c biotehnologinja
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj bistrenja bentonitom tijekom alkoholne fermentacije na proteinsku stabilnost, arome, fenole i sezonsku kvalitetu vina malvazije istarske :
|b doktorski rad = Influence of bentonite fining during alcoholic fermentation on protein stability, aromas, phenols and sensory quality of Malvazija Istarska wine : doctoral dissertation /
|c Ivana Horvat ; mentor, supervisor Igor Lukić.
|
246 |
3 |
1 |
|a Influence of bentonite fining during alcoholic fermentation on protein stability, aromas, phenols and sensory quality of Malvazija Istarska wine
|
260 |
|
|
|a Zagreb,
|c 2020.
|
300 |
|
|
|a 227 str. :
|b ilustr. u bojama, graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
502 |
|
|
|a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 210-227.
|
504 |
|
|
|a Summary.
|
650 |
|
7 |
|a Malvazija (vino)
|x Sastav
|z Istra
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Fermentacija
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Fenoli
|v Analiza
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Vino
|x Ocjenjivanje
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Vino
|x Okus i miris
|v Disertacije
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Lukić, Igor,
|c kemičar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet (Zagreb)
|4 dgg
|
998 |
|
|
|m vsio2011
|m vhop2101
|c sdio2103
|
856 |
4 |
1 |
|u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:733061
|