Antimicrobial efficiency of medicinal plants and their influence on cheeses quality
Milk and dairy products are the oldest and most widely consumed nutritious foods worldwide. They are highlighted as a source of high-quality proteins and the most important sources of bioactive peptides. Milk proteins have high nutritive value and remarkable medicinal properties. They are known as p...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001098122 |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo.com 70 (2020), 1 ; str. 3-12 |
Glavni autori: | Puvača, Nikola M. (Author), Ljubojević, Dragana, veterinarka, Tomić, Vedran, Radišić, Robert, Milanović, Spasenija, Soleša, Dragan, Budakov, Dragana, Cara, Magdalena, Bursić, Vojislava, Petrović, Aleksandra, biologinja, Vuković, Gorica, Pelić, Miloš, Konstantinović, Bojan, Carić, Marijana |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2020.0102 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2020.0102Hrčak