Antimicrobial efficiency of medicinal plants and their influence on cheeses quality

Milk and dairy products are the oldest and most widely consumed nutritious foods worldwide. They are highlighted as a source of high-quality proteins and the most important sources of bioactive peptides. Milk proteins have high nutritive value and remarkable medicinal properties. They are known as p...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001098122
Matična publikacija: Mljekarstvo.com
70 (2020), 1 ; str. 3-12
Glavni autori: Puvača, Nikola M. (Author), Ljubojević, Dragana, veterinarka, Tomić, Vedran, Radišić, Robert, Milanović, Spasenija, Soleša, Dragan, Budakov, Dragana, Cara, Magdalena, Bursić, Vojislava, Petrović, Aleksandra, biologinja, Vuković, Gorica, Pelić, Miloš, Konstantinović, Bojan, Carić, Marijana
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2020.0102
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2020.0102
Hrčak