|
|
|
|
LEADER |
01577naa a2200349 i 4500 |
001 |
NSK01001105709 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20220217155817.0 |
007 |
ta |
008 |
210702s2018 ci d | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001105709
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 58
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 577
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Valinger, Davor
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Development of near infrared spectroscopy models for quantitative prediction of the content of bioactive compounds in olive leaves /
|c D. Valinger, M. Kušen, A. Jurinjak Tušek, M. Panić, T. Jurina, M. Benković, I. Radojčić Redovniković, J. Gajdoš Kljusurić.
|
300 |
|
|
|b Graf. prikazi.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 41 jed.
|
653 |
|
0 |
|a List masline
|a Ekstrakt lista masline
|a Antioksidacijska aktivnost
|a Fenolni spojevi
|a Ekstrakcija mikrovalovima
|a Konvencionalna ekstrakcija
|a Ekstrakcija ultrazvukom
|a NIR spektroskopija
|a Umjetne neuronske mreže
|a Analiza glavnih komponenata
|a PCA
|a Metoda najmanjih kvadrata
|a PLS metoda
|
700 |
1 |
|
|a Kušen, M.
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Jurinjak Tušek, Ana
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Panić, Manuela
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Jurina, Tamara
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Benković, Maja
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Radojčić Redovniković, Ivana
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Gajdoš Kljusurić, Jasenka
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Chemical and biochemical engineering quarterly
|x 0352-9568
|g 32 (2018), 4 ; str. 535-543
|w nsk.(HR-ZaNSK)000004762
|
981 |
|
|
|b B13/18
|
998 |
|
|
|b sapo2107
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/215721
|y Elektronička verzija članka
|