Effect of sex, age at slaughter and aging period on water-holding capacity and tenderness of meat of Posavina horse breed

Cilj ovog rada bio je utvrditi sposobnost zadržavanja vode (kalo odmrzavanja – TL i kalo kuhanja – CL) i mekoću mesa (Warner-Bratzler sila presijecanja, WBSF) posavskog konja obzirom na spol, dob pri klanju i dužinu zrenja. U istraživanje je sveukupno bilo uključeno 12 životinja (6 muških i 6 ženski...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001122529
Matična publikacija: Stočarstvo (Online)
74 (2020), 1/2 ; str. 3-8
Glavni autori: Kaić, Ana, agronomka (Author), Gačić, Darija, Žgur, Silvestar, Luštrek, Barbara, Širić, Ivan, inženjer agronomije, Potočnik, Klemen
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.33128/s.74.1-2.1
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.33128/s.74.1-2.1
Hrčak