Utjecaj razlika u tehnologiji na kemijska i senzorna svojstva dalmatinske pečenice

U procesu registracije oznake zemljopisnog podrijetla (ZOZP) dalmatinske pečenice provedeno je istraživanje s ciljem utvrđivanja utjecaja razlika u tehnologiji na kemijski sastav i senzorna svojstva konačnog proizvoda. Stoga je u tri objekta na području tri dalmatinske županije proizvedeno 35 dalmat...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001130998/Holdings
Matična publikacija: Meso (Online)
23 (2021), 3 ; str. 220-233
Glavni autori: Krvavica, Marina (Author), Kotlar, Rea, Drinovac Topalović, Marijana, Šarolić, Mladenka
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/m.23.3.3
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31727/m.23.3.3
Hrčak