|
|
|
|
LEADER |
01661nam a2200373 i 4500 |
001 |
NSK01001146428 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20221006110133.0 |
007 |
ta |
008 |
220824s2022 ci ad m 000 0deng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001146428
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
1 |
|
|a 664.7
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 66.04
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 613.29
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a (043)
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Habuš, Matea
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Development of 3D-printed cereal-based products enriched with pre-processed wheat bran :
|b doctoral dissertation = Razvoj trodimenzijski tiskanih proizvoda od žitarica obogaćenih obrađenim pšeničnim posijama : doktorski rad /
|c Matea Habuš ; supervisor, mentor Dubravka Novotni.
|
246 |
3 |
1 |
|a Razvoj trodimenzijski tiskanih proizvoda od žitarica obogaćenih obrađenim pšeničnim posijama
|
260 |
|
|
|a Zagreb,
|c 2022.
|
300 |
|
|
|a [11], 144 list :
|b ilustr. (pretežno u bojama), graf. prikazi (djelomice u bojama) ;
|c 30 cm.
|
502 |
|
|
|a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi [11], 114-128, 131-132.
|
504 |
|
|
|a Sažetak.
|
650 |
|
7 |
|a Mekinje
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Snack proizvodi
|x Analiza
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Prehrambena industrija
|x Nusproizvodi
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Obogaćeni proizvodi od žitarica
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Trodimenzionalno tiskanje
|v Disertacije
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Novotni, Dubravka
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet (Zagreb)
|4 dgg
|
998 |
|
|
|m kpoo2208
|p arui2208
|c sdio2210
|