Primjena inovativne zamjene za sol u maskiranju gorčine proizvoda i jela od povrća iz porodice kupusnjača
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001149914/Similar |
---|---|
Ostali autori: | Gajari, Davorka (Dissertant), Rumbak, Ivana (Thesis advisor), Ranilović, Jasmina |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb,
2022.
|
Predmet: | |
Online pristup: |
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:773745 |
APA stil citiranja
Gajari, D., Rumbak, I., & Ranilović, J. (2022). Primjena inovativne zamjene za sol u maskiranju gorčine proizvoda i jela od povrća iz porodice kupusnjača: Primjena inovativne zamjene za sol u maskiranju gorčine proizvoda i jela od povrća iz porodice kupusnjača : doktorski rad = Application of innovative salt substitute in masking bitterness of cruciferous vegetable-based food product and dish : doctoral dissertation. Zagreb.
Chicago stil citiranjaGajari, Davorka, Ivana Rumbak, and Jasmina Ranilović. Primjena inovativne zamjene za sol u maskiranju gorčine proizvoda i jela od povrća iz porodice kupusnjača: Primjena inovativne zamjene za sol u maskiranju gorčine proizvoda i jela od povrća iz porodice kupusnjača : doktorski rad = Application of innovative salt substitute in masking bitterness of cruciferous vegetable-based food product and dish : doctoral dissertation. Zagreb, 2022.
MLA stil citiranjaGajari, Davorka, Ivana Rumbak, and Jasmina Ranilović. Primjena inovativne zamjene za sol u maskiranju gorčine proizvoda i jela od povrća iz porodice kupusnjača: Primjena inovativne zamjene za sol u maskiranju gorčine proizvoda i jela od povrća iz porodice kupusnjača : doktorski rad = Application of innovative salt substitute in masking bitterness of cruciferous vegetable-based food product and dish : doctoral dissertation. Zagreb, 2022.