Primjena inovativne zamjene za sol u maskiranju gorčine proizvoda i jela od povrća iz porodice kupusnjača

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001149914/Similar
Ostali autori: Gajari, Davorka (Dissertant), Rumbak, Ivana (Thesis advisor), Ranilović, Jasmina
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb, 2022.
Predmet:
Online pristup: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:773745

APA stil citiranja

Gajari, D., Rumbak, I., & Ranilović, J. (2022). Primjena inovativne zamjene za sol u maskiranju gorčine proizvoda i jela od povrća iz porodice kupusnjača: Primjena inovativne zamjene za sol u maskiranju gorčine proizvoda i jela od povrća iz porodice kupusnjača : doktorski rad = Application of innovative salt substitute in masking bitterness of cruciferous vegetable-based food product and dish : doctoral dissertation. Zagreb.

Chicago stil citiranja

Gajari, Davorka, Ivana Rumbak, and Jasmina Ranilović. Primjena inovativne zamjene za sol u maskiranju gorčine proizvoda i jela od povrća iz porodice kupusnjača: Primjena inovativne zamjene za sol u maskiranju gorčine proizvoda i jela od povrća iz porodice kupusnjača : doktorski rad = Application of innovative salt substitute in masking bitterness of cruciferous vegetable-based food product and dish : doctoral dissertation. Zagreb, 2022.

MLA stil citiranja

Gajari, Davorka, Ivana Rumbak, and Jasmina Ranilović. Primjena inovativne zamjene za sol u maskiranju gorčine proizvoda i jela od povrća iz porodice kupusnjača: Primjena inovativne zamjene za sol u maskiranju gorčine proizvoda i jela od povrća iz porodice kupusnjača : doktorski rad = Application of innovative salt substitute in masking bitterness of cruciferous vegetable-based food product and dish : doctoral dissertation. Zagreb, 2022.