|
|
|
|
LEADER |
00774nam 2200217 i 4500 |
001 |
ZAG01000238233 |
003 |
HR-ZaZAG |
008 |
100515s1998 ci |||| | ||| 0|hrv d |
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000238233
|
040 |
|
|
|a HR-ZaPBF
|b hrv
|c HR-ZaPBF
|e ppiak
|
100 |
1 |
|
|a Dragović-Uzelac, Verica
|
245 |
1 |
0 |
|a Promjena kvalitete zamrznutog povrća tijekom skladištenja = Changes in the quality of frozen vegetables during storage :
|b magistarski rad /
|c Verica Dragović-Uzelac ; voditelj dr. J. Pospišil.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b [s.n.],
|c 1998.
|
300 |
|
|
|a 128 str. :
|b slike, tablice ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet
|
OWN |
|
|
|a PBF
|
SRC |
|
|
|a PBF
|
876 |
|
|
|a 13M/98
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00552iam0 2200145 4500
|