Matematički model korelacije senzorske procjene i fizikalno-kemijskih parametara kvalitete prženog ulja = Mathematical relations correlating the sensory evaluations with some physico-chemical properties of frying oils

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000240923/Details
Glavni autor: Vahčić, Nada (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 1996.
Predmet:
LEADER 01094nam 2200313 i 4500
001 ZAG01000240923
003 HR-ZaZAG
008 100515s1996 ci |||| | ||| 0|hrv d
035 |a (HR-ZaZAG)000240923 
040 |a HR-ZaPBF  |b hrv  |c HR-ZaPBF  |e ppiak 
100 1 |a Vahčić, Nada 
245 1 0 |a Matematički model korelacije senzorske procjene i fizikalno-kemijskih parametara kvalitete prženog ulja = Mathematical relations correlating the sensory evaluations with some physico-chemical properties of frying oils :  |b doktorska disertacija /  |c Nada Vahčić. 
260 |a Zagreb :  |b [s.n.],  |c 1996. 
300 |a 172 str. :  |b ilustr. ;  |c 30 cm. 
500 |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet 
500 |a Biotehnologija 
500 |a Datum obrane: 03.06. 1996 
504 |a Bibliografija: str.165-172 
653 |a korelacija 
653 |a prženje 
653 |a senzorska procjena 
653 |a kakvoća prženih ulja 
653 |a ulja i masti 
OWN |a PBF 
SRC |a PBF 
876 |a 6D/96 
886 0 |2 unimarc  |b 00873iam0 2200241 4500