|
|
|
|
LEADER |
01094nam 2200313 i 4500 |
001 |
ZAG01000240923 |
003 |
HR-ZaZAG |
008 |
100515s1996 ci |||| | ||| 0|hrv d |
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000240923
|
040 |
|
|
|a HR-ZaPBF
|b hrv
|c HR-ZaPBF
|e ppiak
|
100 |
1 |
|
|a Vahčić, Nada
|
245 |
1 |
0 |
|a Matematički model korelacije senzorske procjene i fizikalno-kemijskih parametara kvalitete prženog ulja = Mathematical relations correlating the sensory evaluations with some physico-chemical properties of frying oils :
|b doktorska disertacija /
|c Nada Vahčić.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b [s.n.],
|c 1996.
|
300 |
|
|
|a 172 str. :
|b ilustr. ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet
|
500 |
|
|
|a Biotehnologija
|
500 |
|
|
|a Datum obrane: 03.06. 1996
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str.165-172
|
653 |
|
|
|a korelacija
|
653 |
|
|
|a prženje
|
653 |
|
|
|a senzorska procjena
|
653 |
|
|
|a kakvoća prženih ulja
|
653 |
|
|
|a ulja i masti
|
OWN |
|
|
|a PBF
|
SRC |
|
|
|a PBF
|
876 |
|
|
|a 6D/96
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00873iam0 2200241 4500
|