|
|
|
|
LEADER |
01344nam a2200373 i 4500 |
001 |
ZAG01000549736 |
003 |
HR-ZaZAG |
005 |
20121122101723.0 |
008 |
121122s2011 ci df 000 0dhrv d |
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000549736
|
040 |
|
|
|a HR-ZaPBF
|b hrv
|c HR-ZaPBF
|e ppiak
|
100 |
1 |
|
|a Gabrić, Domagoj
|
245 |
1 |
0 |
|a Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja = Selection of mixed starter cultures with optimal characteristics for bread production using bake off technology :
|b doktorska disertacija /
|c Domagoj Gabrić ; voditelj dr. D. Ćurić.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b [s.n.],
|c 2011.
|
300 |
|
|
|a 178 str. :
|b ilustr. ;
|c 30 cm +
|e CD-rom
|
500 |
|
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet
|
500 |
|
|
|a Datum obrane: 10.10.2011
|
500 |
|
|
|a Prehrambena tehnologija
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 168-178
|
504 |
|
|
|a Kazalo
|
653 |
|
|
|a modeliranje fermentacije
|
653 |
|
|
|a modificirana Gompertzova jednadžba
|
653 |
|
|
|a raspodjela mjehurića plina
|
653 |
|
|
|a Cohenov model
|
653 |
|
|
|a optimizacija procesa
|
653 |
|
|
|a tehnologija dopečenja
|
653 |
|
|
|a linearni vertikalni mjerač pomaka
|
653 |
|
|
|a kiselo mlijeko
|
700 |
1 |
|
|a Ćurić, Duška
|
OWN |
|
|
|a PBF
|
876 |
|
|
|a 9D/11
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|