Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja = Selection of mixed starter cultures with optimal characteristics for bread production using bake off technology

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000549736/Details
Glavni autor: Gabrić, Domagoj (-)
Ostali autori: Ćurić, Duška (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 2011.
Predmet:
LEADER 01344nam a2200373 i 4500
001 ZAG01000549736
003 HR-ZaZAG
005 20121122101723.0
008 121122s2011 ci df 000 0dhrv d
035 |a (HR-ZaZAG)000549736 
040 |a HR-ZaPBF  |b hrv  |c HR-ZaPBF  |e ppiak 
100 1 |a Gabrić, Domagoj 
245 1 0 |a Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja = Selection of mixed starter cultures with optimal characteristics for bread production using bake off technology :  |b doktorska disertacija /  |c Domagoj Gabrić ; voditelj dr. D. Ćurić. 
260 |a Zagreb :  |b [s.n.],  |c 2011. 
300 |a 178 str. :  |b ilustr. ;  |c 30 cm +  |e CD-rom 
500 |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet 
500 |a Datum obrane: 10.10.2011 
500 |a Prehrambena tehnologija 
504 |a Bibliografija: str. 168-178 
504 |a Kazalo 
653 |a modeliranje fermentacije 
653 |a modificirana Gompertzova jednadžba 
653 |a raspodjela mjehurića plina 
653 |a Cohenov model 
653 |a optimizacija procesa 
653 |a tehnologija dopečenja 
653 |a linearni vertikalni mjerač pomaka 
653 |a kiselo mlijeko 
700 1 |a Ćurić, Duška 
OWN |a PBF 
876 |a 9D/11 
886 0 |2 unimarc