|
|
|
|
LEADER |
01083nam a2200337 u 4500 |
001 |
ZAG01000550137 |
003 |
HR-ZaZAG |
005 |
20121126131842.0 |
008 |
121126s2010 ci af r 001 0dhrv d |
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000550137
|
040 |
|
|
|a HR-ZaPBF
|b hrv
|c HR-ZaPBF
|e ppiak
|
100 |
1 |
|
|a Vrdoljak, Ivica
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj procesa obrade namirnica na prehrambenu vrijednost bolničkih obroka = Influence of food processing on nutritional value of hospital meals :
|b magistarski rad /
|c Ivica Vrdoljak ; voditelj dr. V. Lelas.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b [s.n.],
|c 2010.
|
300 |
|
|
|a 110 str. :
|b ilustr. ;
|c 30 cm +
|e CD ROM
|
500 |
|
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet
|
500 |
|
|
|a Prehrambena tehnologija
|
500 |
|
|
|a Datum obrane02.06.2010.:
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 105-110
|
504 |
|
|
|a Kazalo
|
653 |
|
|
|a fosfor
|
653 |
|
|
|a kalij
|
653 |
|
|
|a magnezij
|
653 |
|
|
|a prehrana bolesnika
|
653 |
|
|
|a toplinska obrada hrane
|
700 |
1 |
|
|a Lelas, Vesna
|
OWN |
|
|
|a PBF
|
876 |
|
|
|a 2M/10
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|