Utjecaj procesa obrade namirnica na prehrambenu vrijednost bolničkih obroka = Influence of food processing on nutritional value of hospital meals

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000550137/Details
Glavni autor: Vrdoljak, Ivica (-)
Ostali autori: Lelas, Vesna (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 2010.
Predmet:
LEADER 01083nam a2200337 u 4500
001 ZAG01000550137
003 HR-ZaZAG
005 20121126131842.0
008 121126s2010 ci af r 001 0dhrv d
035 |a (HR-ZaZAG)000550137 
040 |a HR-ZaPBF  |b hrv  |c HR-ZaPBF  |e ppiak 
100 1 |a Vrdoljak, Ivica 
245 1 0 |a Utjecaj procesa obrade namirnica na prehrambenu vrijednost bolničkih obroka = Influence of food processing on nutritional value of hospital meals :  |b magistarski rad /  |c Ivica Vrdoljak ; voditelj dr. V. Lelas. 
260 |a Zagreb :  |b [s.n.],  |c 2010. 
300 |a 110 str. :  |b ilustr. ;  |c 30 cm +  |e CD ROM 
500 |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet 
500 |a Prehrambena tehnologija 
500 |a Datum obrane02.06.2010.: 
504 |a Bibliografija: str. 105-110 
504 |a Kazalo 
653 |a fosfor 
653 |a kalij 
653 |a magnezij 
653 |a prehrana bolesnika 
653 |a toplinska obrada hrane 
700 1 |a Lelas, Vesna 
OWN |a PBF 
876 |a 2M/10 
886 0 |2 unimarc