|
|
|
|
LEADER |
01268nam a2200373 u 4500 |
001 |
ZAG01000557532 |
003 |
HR-ZaZAG |
005 |
20130228141952.0 |
008 |
130228s2012 ci af r 001 0dhrv d |
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000557532
|
040 |
|
|
|a HR-ZaPBF
|b hrv
|c HR-ZaPBF
|e ppiak
|
100 |
1 |
|
|a Pukec, Dragutin
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj procesnih parametara pri zamrzavanju goveđeg mišića(M. longissimus dorsi) na promjenu teksture i boje = Influence of beef muscle (M. longissimus dorsi) freezing parameters on texture and coloring changes :
|b doktorska disertacija /
|c Dragutin Pukec ; voditelj dr. D. Ježek.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b [s.n.],
|c 2012.
|
300 |
|
|
|a 191 str. :
|b ilustr. ;
|c 30 cm +
|e CD ROM
|
500 |
|
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet
|
500 |
|
|
|a Prehrambena tehnologija
|
500 |
|
|
|a Datum obrane: 23.07.2012.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 185-192
|
504 |
|
|
|a Kazalo
|
653 |
|
|
|a goveđi mišić (M. longissimus dorsi)
|
653 |
|
|
|a tekstura
|
653 |
|
|
|a boja
|
653 |
|
|
|a mioglobin
|
653 |
|
|
|a zamrzavanje
|
653 |
|
|
|a toplinsko središte
|
653 |
|
|
|a kolorimetrija
|
653 |
|
|
|a masne kiseline
|
700 |
1 |
|
|a Ježek, Damir
|
OWN |
|
|
|a PBF
|
876 |
|
|
|a 6D/12
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|