Utjecaj procesnih parametara pri zamrzavanju goveđeg mišića(M. longissimus dorsi) na promjenu teksture i boje = Influence of beef muscle (M. longissimus dorsi) freezing parameters on texture and coloring changes

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000557532/Details
Glavni autor: Pukec, Dragutin (-)
Ostali autori: Ježek, Damir (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 2012.
Predmet:
LEADER 01268nam a2200373 u 4500
001 ZAG01000557532
003 HR-ZaZAG
005 20130228141952.0
008 130228s2012 ci af r 001 0dhrv d
035 |a (HR-ZaZAG)000557532 
040 |a HR-ZaPBF  |b hrv  |c HR-ZaPBF  |e ppiak 
100 1 |a Pukec, Dragutin 
245 1 0 |a Utjecaj procesnih parametara pri zamrzavanju goveđeg mišića(M. longissimus dorsi) na promjenu teksture i boje = Influence of beef muscle (M. longissimus dorsi) freezing parameters on texture and coloring changes :  |b doktorska disertacija /  |c Dragutin Pukec ; voditelj dr. D. Ježek. 
260 |a Zagreb :  |b [s.n.],  |c 2012. 
300 |a 191 str. :  |b ilustr. ;  |c 30 cm +  |e CD ROM 
500 |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet 
500 |a Prehrambena tehnologija 
500 |a Datum obrane: 23.07.2012. 
504 |a Bibliografija: str. 185-192 
504 |a Kazalo 
653 |a goveđi mišić (M. longissimus dorsi) 
653 |a tekstura 
653 |a boja 
653 |a mioglobin 
653 |a zamrzavanje 
653 |a toplinsko središte 
653 |a kolorimetrija 
653 |a masne kiseline 
700 1 |a Ježek, Damir 
OWN |a PBF 
876 |a 6D/12 
886 0 |2 unimarc