|
|
|
|
LEADER |
01292nam a2200373 u 4500 |
001 |
ZAG01000611613 |
003 |
HR-ZaZAG |
005 |
20160418121246.0 |
008 |
160418s2015 ci af r 001 0dhrv d |
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000611613
|
040 |
|
|
|a HR-ZaPBF
|b hrv
|c HR-ZaPBF
|e ppiak
|
100 |
1 |
|
|a Repajić, Maja
|
245 |
1 |
0 |
|a Usporedba fizikalnih i kemijskih svojstava višnje Maraske sa svojstvima drugih odabranih sorata i ekotipova višnje te njihovih proizvoda = Comparison of physical and chemical properties of Marasca and other selected sour cherry varieties or ecotypes and their products :
|b doktorska disertacija /
|c Maja Repajić ; voditelj dr. B. Levaj.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b [s.n.],
|c 2015.
|
300 |
|
|
|a 213 str. :
|b ilustr. ;
|c 30 cm +
|e CD ROM
|
500 |
|
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet
|
500 |
|
|
|a Prehrambena tehnologija
|
500 |
|
|
|a Datum obrane: 24.07.2015.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 182-200
|
504 |
|
|
|a Kazalo
|
653 |
|
|
|a višnja
|
653 |
|
|
|a Maraska
|
653 |
|
|
|a fizikalno-kemijska svojstva
|
653 |
|
|
|a boja
|
653 |
|
|
|a senzorika
|
653 |
|
|
|a aroma
|
653 |
|
|
|a zamrzavanje
|
653 |
|
|
|a koncentrirani sok
|
700 |
1 |
|
|a Levaj, Branka
|
OWN |
|
|
|a PBF
|
876 |
|
|
|a 9D/15
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|