Utjecaj histokemijskih osobitosti mišićnih vlakana na kakvoću proizvoda od usitnjene junetine

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/vetf.ZAG01000490260/Details
Glavni autor: Nejedli, Srebrenka (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1999.
Predmet:
LEADER 00907nam a2200289 i 4500
001 ZAG01000490260
003 HR-ZaZAG
005 20100906
008 040126s1999 ci |||| | ||| 0|hrv d
035 |9 (HR-ZaVF)4253 
035 |a (HR-ZaZAG)000490260 
040 |a HR-ZaVF  |b hrv  |c HR-ZaVF  |e ppiak 
100 1 |a Nejedli, Srebrenka 
245 1 0 |a Utjecaj histokemijskih osobitosti mišićnih vlakana na kakvoću proizvoda od usitnjene junetine :  |b disertacija /  |c Srebrenka Nejedli. 
260 |a Zagreb :  |b Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu,  |c 1999. 
300 |a 143 str. :  |b ilustr. ;  |c 30 cm. 
504 |a Bibliografija 
653 |a Disertacija 
653 |a Mišićno tkivo kod goveda 
653 |a Kvaliteta junećih proizvoda 
OWN |a VETF 
SRC |a VF 
852 4 |j VEF-4253 
876 |e K  |a V728 
886 0 |2 unimarc  |b 00661iam0a2200205 i 4500