Utjecaj različitih vrsta fosfata na fizikalno kemijska svojstva topljenog sira

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/fkit.ZAG01000131209/Details
Glavni autor: Petrović, Ivan, inženjer brodogradnje (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1976.
LEADER 00919nam 2200289 i 4500
001 ZAG01000131209
003 HR-ZaZAG
005 20100906
008 100515s1976 ci |||| | ||| 0|hrv d
035 |a (HR-ZaZAG)000131209 
040 |a HR-ZaFKIT  |b hrv  |c HR-ZaFKIT  |e ppiak 
100 1 |a Petrović, Ivan,  |c inženjer brodogradnje 
245 1 0 |a Utjecaj različitih vrsta fosfata na fizikalno kemijska svojstva topljenog sira :  |b disertacija /  |c Ivan Petrović. 
260 |a Zagreb :  |b Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu,  |c 1976. 
300 |a 167 str. :  |b 65 tabela, 5 slika, 23 grafa ;  |c 30 cm. 
500 |a 1976 
500 |a voditelj Franjo Mihelić 
504 |a kazalo 
504 |a 97 referenci 
OWN |a FKIT 
SRC |a FKIT 
852 4 |j DIS1976 
852 4 |j PET 
876 |e obvezatni primjerak 
886 0 |2 unimarc  |b 00691iam0 2200217 i 4500