Utjecaj različitih vrsta fosfata na fizikalno kemijska svojstva topljenog sira
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/fkit.ZAG01000131209/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Petrović, Ivan, inženjer brodogradnje (-) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb :
Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu,
1976.
|
APA stil citiranja
Petrović, I. (1976). Utjecaj različitih vrsta fosfata na fizikalno kemijska svojstva topljenog sira: Utjecaj različitih vrsta fosfata na fizikalno kemijska svojstva topljenog sira : disertacija. Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu.
Chicago stil citiranjaPetrović, Ivan. Utjecaj različitih vrsta fosfata na fizikalno kemijska svojstva topljenog sira: Utjecaj različitih vrsta fosfata na fizikalno kemijska svojstva topljenog sira : disertacija. Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1976.
MLA stil citiranjaPetrović, Ivan. Utjecaj različitih vrsta fosfata na fizikalno kemijska svojstva topljenog sira: Utjecaj različitih vrsta fosfata na fizikalno kemijska svojstva topljenog sira : disertacija. Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1976.