Utjecaj različitih vrsta fosfata na fizikalno kemijska svojstva topljenog sira

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/fkit.ZAG01000131209/Similar
Glavni autor: Petrović, Ivan, inženjer brodogradnje (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1976.

APA stil citiranja

Petrović, I. (1976). Utjecaj različitih vrsta fosfata na fizikalno kemijska svojstva topljenog sira: Utjecaj različitih vrsta fosfata na fizikalno kemijska svojstva topljenog sira : disertacija. Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

Chicago stil citiranja

Petrović, Ivan. Utjecaj različitih vrsta fosfata na fizikalno kemijska svojstva topljenog sira: Utjecaj različitih vrsta fosfata na fizikalno kemijska svojstva topljenog sira : disertacija. Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1976.

MLA stil citiranja

Petrović, Ivan. Utjecaj različitih vrsta fosfata na fizikalno kemijska svojstva topljenog sira: Utjecaj različitih vrsta fosfata na fizikalno kemijska svojstva topljenog sira : disertacija. Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1976.