|
|
|
|
LEADER |
00995caa a2200289 ir4500 |
001 |
NSK01000074279 |
003 |
HR-ZaNSK |
008 |
930330s1991 ci ||| ||hrv |
015 |
|
|
|a HP91-4325
|2 HR
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)74363
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)930330109
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000074279
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 663.81
|
080 |
|
|
|a 634.11:663
|
100 |
1 |
|
|a Pozderović, Andrija
|
245 |
1 |
0 |
|a Promjene arome nekih sorti jabuka tijekom skladištenja od berbe do prerade u bistri sok /
|c A. [Andrija] Pozderović i T. [Tomislav] Babić.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 12 jed.
|
504 |
|
|
|a Sumamry
|
653 |
0 |
|
|a Voće
|a Jabuka
|a Skladištenje voća
|
700 |
1 |
|
|a Babić, Tomislav,
|c biotehnolog
|
773 |
0 |
|
|t Prehrambeno-tehnološka i biotehnološka revija
|x 0352-9193
|g 29 (1991), 3-4 ; str. 109-113
|w nsk.(HR-ZaNSK)000019479
|
932 |
|
|
|a da
|b znanstveni rad
|
981 |
|
|
|p CRO
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00733naa2 2200217 450
|