Promjene arome nekih sorti jabuka tijekom skladištenja od berbe do prerade u bistri sok
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000074279/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Prehrambeno-tehnološka i biotehnološka revija 29 (1991), 3-4 ; str. 109-113 |
Glavni autor: | Pozderović, Andrija (-) |
Ostali autori: | Babić, Tomislav, biotehnolog (-) |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: |
APA stil citiranja
Pozderović, A., & Babić, T. (1991). Promjene arome nekih sorti jabuka tijekom skladištenja od berbe do prerade u bistri sok: Promjene arome nekih sorti jabuka tijekom skladištenja od berbe do prerade u bistri sok. Prehrambeno-tehnološka i biotehnološka revija.
Chicago stil citiranjaPozderović, Andrija, and Tomislav Babić. "Promjene arome nekih sorti jabuka tijekom skladištenja od berbe do prerade u bistri sok: Promjene arome nekih sorti jabuka tijekom skladištenja od berbe do prerade u bistri sok." 1991.
MLA stil citiranjaPozderović, Andrija, and Tomislav Babić. "Promjene arome nekih sorti jabuka tijekom skladištenja od berbe do prerade u bistri sok: Promjene arome nekih sorti jabuka tijekom skladištenja od berbe do prerade u bistri sok." 1991.