Promjene arome nekih sorti jabuka tijekom skladištenja od berbe do prerade u bistri sok

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000074279/Similar
Matična publikacija: Prehrambeno-tehnološka i biotehnološka revija
29 (1991), 3-4 ; str. 109-113
Glavni autor: Pozderović, Andrija (-)
Ostali autori: Babić, Tomislav, biotehnolog (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Pozderović, A., & Babić, T. (1991). Promjene arome nekih sorti jabuka tijekom skladištenja od berbe do prerade u bistri sok: Promjene arome nekih sorti jabuka tijekom skladištenja od berbe do prerade u bistri sok. Prehrambeno-tehnološka i biotehnološka revija.

Chicago stil citiranja

Pozderović, Andrija, and Tomislav Babić. "Promjene arome nekih sorti jabuka tijekom skladištenja od berbe do prerade u bistri sok: Promjene arome nekih sorti jabuka tijekom skladištenja od berbe do prerade u bistri sok." 1991.

MLA stil citiranja

Pozderović, Andrija, and Tomislav Babić. "Promjene arome nekih sorti jabuka tijekom skladištenja od berbe do prerade u bistri sok: Promjene arome nekih sorti jabuka tijekom skladištenja od berbe do prerade u bistri sok." 1991.