Utjecaj dodanog koncentrata proteina sirutke na rast i aktivnost laktobacila i streptokoka tijekom fermentacije i čuvanja jogurta i acidofila

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000204481/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
46 (1996), 3 ; str. 169-181
Glavni autor: Tratnik, Ljubica (-)
Ostali autori: Božanić, Rajka (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
LEADER 01200caa a2200325 ir4500
001 NSK01000204481
003 HR-ZaNSK
005 20070917135838.0
008 971210s1996 ci ||| ||hrv
015 |a HP96-5773  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)204695 
035 |9 (HR-ZaNSK)971210084 
035 |a (HR-ZaNSK)000204481 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 637.344:579.66 
080 |a 637.146.3:637.344 
100 1 |a Tratnik, Ljubica 
245 1 0 |a Utjecaj dodanog koncentrata proteina sirutke na rast i aktivnost laktobacila i streptokoka tijekom fermentacije i čuvanja jogurta i acidofila /  |c Ljubica Tratnik i Rajka Božanić. 
300 |b Ilustr. 
500 |a 1. hrvatski kongres mikrobiologa s međunarodnim sudjelovanjem, Opatija, travanj 1996 
504 |a Bibliografija: 30 jed 
504 |a Summary 
650 7 |a Mliječni proizvodi  |x Fermentacija  |x Skladištenje  |2 nskps 
700 1 |a Božanić, Rajka 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 46 (1996), 3 ; str. 169-181  |w nsk.(HR-ZaNSK)000011964 
932 |a da  |b znanstveni rad 
981 |p CRO  |z B7-9/96 
998 |c ikak9803  |c dkro9804  |c dkri9808 
886 0 |2 unimarc  |b 00964iaa2 2200253 450