|
|
|
|
LEADER |
01200caa a2200325 ir4500 |
001 |
NSK01000204481 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20070917135838.0 |
008 |
971210s1996 ci ||| ||hrv |
015 |
|
|
|a HP96-5773
|2 HR
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)204695
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)971210084
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000204481
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 637.344:579.66
|
080 |
|
|
|a 637.146.3:637.344
|
100 |
1 |
|
|a Tratnik, Ljubica
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj dodanog koncentrata proteina sirutke na rast i aktivnost laktobacila i streptokoka tijekom fermentacije i čuvanja jogurta i acidofila /
|c Ljubica Tratnik i Rajka Božanić.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
500 |
|
|
|a 1. hrvatski kongres mikrobiologa s međunarodnim sudjelovanjem, Opatija, travanj 1996
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 30 jed
|
504 |
|
|
|a Summary
|
650 |
|
7 |
|a Mliječni proizvodi
|x Fermentacija
|x Skladištenje
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Božanić, Rajka
|
773 |
0 |
|
|t Mljekarstvo
|x 0026-704X
|g 46 (1996), 3 ; str. 169-181
|w nsk.(HR-ZaNSK)000011964
|
932 |
|
|
|a da
|b znanstveni rad
|
981 |
|
|
|p CRO
|z B7-9/96
|
998 |
|
|
|c ikak9803
|c dkro9804
|c dkri9808
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00964iaa2 2200253 450
|