|
|
|
|
LEADER |
01177nam a2200337 i 4500 |
001 |
NSK01000321040 |
003 |
HR-ZaNSK |
008 |
020715s2001 ci ad m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)321384
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)420715020
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000321040
|
040 |
|
|
|a HR SKS
|b hrv
|c HR SKS
|d HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 663.24(043.3)
|
080 |
|
|
|a 663.55(043.3)
|
080 |
|
|
|a 664.098(043.3)
|
100 |
1 |
|
|a Miličević, Borislav
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj vinske sorte na aromu vinskih destilata :
|b doktorski rad /
|c Borislav Miličević.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b B. Miličević,
|c 2001.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 122 lista :
|b ilustr., graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
|
502 |
|
|
|a Prehram.-bioteh. fak., Zagreb, 2001
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 108-112
|
504 |
|
|
|a Summary: Impact of wine sorts on wine distillates flavor
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2001
|
998 |
|
|
|f mlkk0207
|f VŠPR0209
|n DCD/01
|c dbro0301
|
852 |
4 |
|
|j DCD-ZG-342/02
|
852 |
4 |
|
|j SKS
|
876 |
|
|
|e DCD
|a 342/2002
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00995iam0 2200289 450
|