Organske kiseline kao mogući parametri kvalitete parmezana
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000350834/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo 40 (1990), 5 ; str. 115-122 |
Glavni autor: | Perko, Bogdan (-) |
Ostali autori: | Habjan-Penca, Vanja (-), Godič Torkar, Karmen |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
APA stil citiranja
Perko, B., Habjan-Penca, V., & Godič Torkar, K. (1990). Organske kiseline kao mogući parametri kvalitete parmezana: Organske kiseline kao mogući parametri kvalitete parmezana. Mljekarstvo.
Chicago stil citiranjaPerko, Bogdan, Vanja Habjan-Penca, and Karmen Godič Torkar. "Organske kiseline kao mogući parametri kvalitete parmezana: Organske kiseline kao mogući parametri kvalitete parmezana." 1990.
MLA stil citiranjaPerko, Bogdan, Vanja Habjan-Penca, and Karmen Godič Torkar. "Organske kiseline kao mogući parametri kvalitete parmezana: Organske kiseline kao mogući parametri kvalitete parmezana." 1990.