Organske kiseline kao mogući parametri kvalitete parmezana

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000350834/Similar
Matična publikacija: Mljekarstvo
40 (1990), 5 ; str. 115-122
Glavni autor: Perko, Bogdan (-)
Ostali autori: Habjan-Penca, Vanja (-), Godič Torkar, Karmen
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv

APA stil citiranja

Perko, B., Habjan-Penca, V., & Godič Torkar, K. (1990). Organske kiseline kao mogući parametri kvalitete parmezana: Organske kiseline kao mogući parametri kvalitete parmezana. Mljekarstvo.

Chicago stil citiranja

Perko, Bogdan, Vanja Habjan-Penca, and Karmen Godič Torkar. "Organske kiseline kao mogući parametri kvalitete parmezana: Organske kiseline kao mogući parametri kvalitete parmezana." 1990.

MLA stil citiranja

Perko, Bogdan, Vanja Habjan-Penca, and Karmen Godič Torkar. "Organske kiseline kao mogući parametri kvalitete parmezana: Organske kiseline kao mogući parametri kvalitete parmezana." 1990.