Dušične tvari kao parametri kvalitete Livanjskog i Travničkog sira

Istraživanje autohtone proizvodnje Livanjskog i Travničkog sira ima za cilj očuvanje tradicije, organizirane proizvodnje i plasmana na tržišta izvan domicilne regije. Autohtoni sirevi su raznovrsnijeg okusa, arome i konzistencije u odnosu na industrijski proizvedene sireve, gdje je tehnologija defin...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001041824
Matična publikacija: Krmiva (Online)
60 (2018), 2 ; str. 55-61
Glavni autori: Hrković Porobija, Amina (Author), Hodžić, Aida, Vegara, Mensur, Softić, Almira, Kavazović, Aida, Ohran, Husein, Batinić, Vinko
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.33128/k.60.2.1
Hrčak