Dušične tvari kao parametri kvalitete Livanjskog i Travničkog sira
Istraživanje autohtone proizvodnje Livanjskog i Travničkog sira ima za cilj očuvanje tradicije, organizirane proizvodnje i plasmana na tržišta izvan domicilne regije. Autohtoni sirevi su raznovrsnijeg okusa, arome i konzistencije u odnosu na industrijski proizvedene sireve, gdje je tehnologija defin...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001041824 |
---|---|
Matična publikacija: |
Krmiva (Online) 60 (2018), 2 ; str. 55-61 |
Glavni autori: | Hrković Porobija, Amina (Author), Hodžić, Aida, Vegara, Mensur, Softić, Almira, Kavazović, Aida, Ohran, Husein, Batinić, Vinko |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.33128/k.60.2.1 Hrčak |