|
|
|
|
LEADER |
01253nam a2200325 i 4500 |
001 |
NSK01000462613 |
003 |
HR-ZaNSK |
008 |
021115s1998 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)463348
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)421115045
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000462613
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 634.25:577.112.85(043.3)
|
080 |
|
|
|a 664.161(043.3)
|
080 |
|
|
|a 634.25:663
|
100 |
1 |
|
|a Levaj, Branka
|
245 |
1 |
0 |
|a Proučavanje fizikalno - kemijskih svojstava pektinskih tvari breskve tijekom zrenja na stablu i skladištenja :
|b disertacija /
|c Branka Levaj.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b B. Levaj,
|c 1998.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 137 listova :
|b graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
|
502 |
|
|
|a Prehram.-biotehn. fak., Zagreb, 1998
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 127-137
|
504 |
|
|
|a Summary: A-study of the physical and chemical properties of pectin substances in peaches during maturing on the tree and storage
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB1998
|
998 |
|
|
|n DCD/98
|m vhop0211
|c dbro0304
|
852 |
4 |
|
|j DCD-ZG-336/02
|
876 |
|
|
|e DCD
|a 336/2002
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 01048iam0 2200265 450
|