Proučavanje fizikalno - kemijskih svojstava pektinskih tvari breskve tijekom zrenja na stablu i skladištenja

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000462613/Details
Glavni autor: Levaj, Branka (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : B. Levaj, 1998.
LEADER 01253nam a2200325 i 4500
001 NSK01000462613
003 HR-ZaNSK
008 021115s1998 ci a m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)463348 
035 |9 (HR-ZaNSK)421115045 
035 |a (HR-ZaNSK)000462613 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 634.25:577.112.85(043.3) 
080 |a 664.161(043.3) 
080 |a 634.25:663 
100 1 |a Levaj, Branka 
245 1 0 |a Proučavanje fizikalno - kemijskih svojstava pektinskih tvari breskve tijekom zrenja na stablu i skladištenja :  |b disertacija /  |c Branka Levaj. 
260 |a Zagreb :  |b B. Levaj,  |c 1998.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 137 listova :  |b graf. prikazi ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu 
502 |a Prehram.-biotehn. fak., Zagreb, 1998 
504 |a Bibliografija: listovi 127-137 
504 |a Summary: A-study of the physical and chemical properties of pectin substances in peaches during maturing on the tree and storage 
981 |p CRO  |r HRB1998 
998 |n DCD/98  |m vhop0211  |c dbro0304 
852 4 |j DCD-ZG-336/02 
876 |e DCD  |a 336/2002 
886 0 |2 unimarc  |b 01048iam0 2200265 450