Utjecaj dodatka trehaloze na zadržavanje aromatičnih sastojaka u dehidriranim voćnim kašama

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000497045/Details
Glavni autor: Komes, Draženka (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : D. Komes, 2003.
Predmet:
LEADER 01292cam a2200337 i 4500
001 NSK01000497045
003 HR-ZaNSK
005 20070920012635.0
008 030924s2003 ci a m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)497848 
035 |9 (HR-ZaNSK)430924092 
035 |a (HR-ZaNSK)000497045 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664.85:66.022.3(043.3) 
080 |a 66.022.3:664.85](043.3) 
100 1 |a Komes, Draženka 
245 1 0 |a Utjecaj dodatka trehaloze na zadržavanje aromatičnih sastojaka u dehidriranim voćnim kašama :  |b disertacija /  |c Draženka Komes. 
260 |a Zagreb :  |b D. Komes,  |c 2003.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 227 listova :  |b ilustr. u bojama, graf. prikazi (pretežno u bojama) ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu 
502 |a Prehr.-biotehn. fak., Zagreb, 2003 
504 |a Bibliografija: listovi 204-223 
504 |a Summary: Influence of trehalose addition on aroma retention in dehydrated fruit puree 
650 7 |a Voće  |x Konzerviranje  |2 nskps 
981 |p CRO  |r HRB2003 
998 |n DCD  |c vebo050811  |c bsti051031 
852 4 |j DCD-ZG-130/03 
876 |e DCD  |a 130/2003 
886 0 |2 unimarc  |b 01056iam0 2200265 450