|
|
|
|
LEADER |
01292cam a2200337 i 4500 |
001 |
NSK01000497045 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20070920012635.0 |
008 |
030924s2003 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)497848
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)430924092
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000497045
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 664.85:66.022.3(043.3)
|
080 |
|
|
|a 66.022.3:664.85](043.3)
|
100 |
1 |
|
|a Komes, Draženka
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj dodatka trehaloze na zadržavanje aromatičnih sastojaka u dehidriranim voćnim kašama :
|b disertacija /
|c Draženka Komes.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b D. Komes,
|c 2003.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 227 listova :
|b ilustr. u bojama, graf. prikazi (pretežno u bojama) ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
|
502 |
|
|
|a Prehr.-biotehn. fak., Zagreb, 2003
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 204-223
|
504 |
|
|
|a Summary: Influence of trehalose addition on aroma retention in dehydrated fruit puree
|
650 |
|
7 |
|a Voće
|x Konzerviranje
|2 nskps
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2003
|
998 |
|
|
|n DCD
|c vebo050811
|c bsti051031
|
852 |
4 |
|
|j DCD-ZG-130/03
|
876 |
|
|
|e DCD
|a 130/2003
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 01056iam0 2200265 450
|