Primjena sustava HACCP u proizvodnji obarenih kobasica

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000529728/Details
Glavni autor: Bagarić, Jozo (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : J. Bagarić, 2003.
LEADER 01110nam a2200325 i 4500
001 NSK01000529728
003 HR-ZaNSK
005 20040916110100.1
008 040728s2003 ci a m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)530618 
035 |9 (HR-ZaNSK)440728016 
035 |a (HR-ZaNSK)000529728 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 637.523:613.281](043.2) 
080 |a 613.281:637.523](043.2) 
100 1 |a Bagarić, Jozo 
245 1 0 |a Primjena sustava HACCP u proizvodnji obarenih kobasica :  |b stručni magistarski rad /  |c Jozo Bagarić. 
260 |a Zagreb :  |b J. Bagarić,  |c 2003.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 42 lista :  |b 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet 
502 |a Veter. fak., Zagreb, 2003 
504 |a Bibliografija: listovi 33-37 
504 |a Summary: Use of the HACCP system in the production of fresh red sausages 
981 |p CRO  |r HRB2003 
998 |n DCR  |m vhop0409 
852 4 |j DCR-ZG-497/04 
876 |e DCR  |a 497/2004 
886 0 |2 unimarc  |b 00906iam0 2200265 450