|
|
|
|
LEADER |
01110nam a2200325 i 4500 |
001 |
NSK01000529728 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20040916110100.1 |
008 |
040728s2003 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)530618
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)440728016
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000529728
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 637.523:613.281](043.2)
|
080 |
|
|
|a 613.281:637.523](043.2)
|
100 |
1 |
|
|a Bagarić, Jozo
|
245 |
1 |
0 |
|a Primjena sustava HACCP u proizvodnji obarenih kobasica :
|b stručni magistarski rad /
|c Jozo Bagarić.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b J. Bagarić,
|c 2003.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 42 lista :
|b 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet
|
502 |
|
|
|a Veter. fak., Zagreb, 2003
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 33-37
|
504 |
|
|
|a Summary: Use of the HACCP system in the production of fresh red sausages
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2003
|
998 |
|
|
|n DCR
|m vhop0409
|
852 |
4 |
|
|j DCR-ZG-497/04
|
876 |
|
|
|e DCR
|a 497/2004
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00906iam0 2200265 450
|