Wheat grain and flour qualitity as affected by cropping intensity

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000545001/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
41 (2003), 4 ; str. 321-329
Glavni autor: Varga, Boris (-)
Ostali autori: Svečnjak, Zlatko (-), Jurković, Zorica, Kovačević, Josip, agronom, 1950-, Jukić, Željko, agronom
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01195caa a2200349 ir4500
001 NSK01000545001
003 HR-ZaNSK
005 20080314133946.0
008 041224s2003 ci ||| ||eng
015 |a HP03-6303  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)545925 
035 |9 (HR-ZaNSK)441224012 
035 |a (HR-ZaNSK)000545001 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
080 |a 633.11 
080 |a 664.641.12 
100 1 |a Varga, Boris 
245 1 0 |a Wheat grain and flour qualitity as affected by cropping intensity /  |c Boris Varga, Zlatko Svečnjak, Zorica Jurković, Josip Kovačević and Željko Jukić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 24 jed 
504 |a Sažetak 
650 7 |a Pšenica  |x Kvaliteta  |2 nskps 
650 7 |a Pšenica  |x Pekarska kvaliteta  |2 nskps 
700 1 |a Svečnjak, Zlatko 
700 1 |a Jurković, Zorica 
700 1 |a Kovačević, Josip,  |c agronom,  |d 1950- 
700 1 |a Jukić, Željko,  |c agronom 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 41 (2003), 4 ; str. 321-329  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |p CRO  |z B9/03 
998 |a trio0412  |a tomi0501  |c dbro050505 
886 0 |2 unimarc  |b 01011iaa2 2200289 450