Individual heat transfer modes during baking of "mlinci" dough

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000688643/Details
Matična publikacija: ACS. Agriculturae conspectus scientificus (Tisak)
72 (2007), 3 ; str. 257-263
Glavni autor: Šeruga, Bernarda (-)
Ostali autori: Budžaki, Sandra (-), Ugarčić-Hardi, Žaneta
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: ACS-Agriculturae Conspectus Scientificus
LEADER 01237caa a2200313 ir4500
001 NSK01000688643
003 HR-ZaNSK
005 20111121091647.0
007 ta
008 090130s2007 ci ||| ||eng
035 |9 (HR-ZaNSK)691096 
035 |a (HR-ZaNSK)000688643 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
080 |a 67/68  |2 MRF 1998. 
080 |a 53  |2 MRF 1998. 
080 |a 51  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Šeruga, Bernarda 
245 1 0 |a Individual heat transfer modes during baking of "mlinci" dough /  |c Bernarda Šeruga, Sandra Budžaki, Žaneta Ugarčić-Hardi. 
300 |b Ilustr. 
500 |a 2nd International and 19th Croatian Congress of Technologists for Post-Harvest Technology and Bioenergy "ZRNKO 2006", Tuheljske Toplice, November 22-23, 2006 
504 |a Bibliografija: 12 jed 
653 |a Krušne peći  |a Prijenos topline  |a Matematički modeli 
700 1 |a Budžaki, Sandra 
700 1 |a Ugarčić-Hardi, Žaneta 
773 0 |t ACS. Agriculturae conspectus scientificus (Tisak)  |x 1331-7768  |g 72 (2007), 3 ; str. 257-263  |w nsk.(HR-ZaNSK)000229503 
981 |b B09/07 
998 |a rado090130  |c rpeo111121 
856 4 2 |u http://www.agr.hr/smotra/  |y ACS-Agriculturae Conspectus Scientificus