Improvements in the flavour of soy cheese
Sažetak: U ovom su revijalnom prikazu navedene biokemijske i tehnološke sličnosti te razlike između sira od soje i sira tipa Cheddar. Tehnološki postupak proizvodnje sira od soje, te izgled, tekstura, okus, kemijska i biokemijska svojstva gotovog proizvoda, imaju sličnosti sa sirom tipa Cheddar. Pro...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000716680 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 46 (2008), 3 ; str. 252-261 |
Glavni autor: | Ahmad, Naveed, biotehnolog (-) |
Ostali autori: | Li, Li, prehrambeni tehnolog (-), Yang, Xiao-Quan, Ning, Zhengxiang, Randhawa, Muhammad Atif |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Food technology and biotechnology |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: