Improvements in the flavour of soy cheese

Sažetak: U ovom su revijalnom prikazu navedene biokemijske i tehnološke sličnosti te razlike između sira od soje i sira tipa Cheddar. Tehnološki postupak proizvodnje sira od soje, te izgled, tekstura, okus, kemijska i biokemijska svojstva gotovog proizvoda, imaju sličnosti sa sirom tipa Cheddar. Pro...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000716680
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
46 (2008), 3 ; str. 252-261
Glavni autor: Ahmad, Naveed, biotehnolog (-)
Ostali autori: Li, Li, prehrambeni tehnolog (-), Yang, Xiao-Quan, Ning, Zhengxiang, Randhawa, Muhammad Atif
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Food technology and biotechnology

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Food technology and biotechnology