Linear regression model of the ash mass fraction and electrical conductivity for Slovenian honey

Sažetak: Maseni udio pepela je kriterij kakvoće za procjenjivanje botaničkog porijekla meda. Umjesto ovog parametra češće se primjenjuje mjerenje električne vodljivosti (κ). Vrijednost ovisi od udjelu pepela i kiselina u medu, tj. što je veći njihov udjel, bolja je električna vodljivost. Nakon anali...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000716862
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
46 (2008), 3 ; str. 335-340
Glavni autor: Kropf, Urška (-)
Ostali autori: Jamnik, Mojca (-), Bertoncelj, Jasna, Golob, Terezija
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Food technology and biotechnology

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Food technology and biotechnology