|
|
|
|
LEADER |
01456cam a2200325 ir4500 |
001 |
NSK01000726731 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20110525085849.0 |
007 |
ta |
008 |
100208s2009 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)729332
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000726731
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 637.344:637.136(043.3)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Matijević, Bojan
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj različitih čimbenika na rast i preživljavanje probiotičkih bakterija u rekonstituiranoj slatkoj sirutki :
|b disertacija /
|c Bojan Matijević ; [mentor Rajka Božanić].
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b B. Matijević,
|c 2009.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 179 listova :
|b graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
|
502 |
|
|
|a Prehr.-biotehn. fak., Zagreb, 2009.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 162-179
|
504 |
|
|
|a Summary: The impact of various factors on the growth and survival of probiotic bacteria in reconstructed sweet whey
|
530 |
|
|
|a Dostupno i na CD-ROM-u
|
650 |
|
7 |
|a Sirutka
|x Proizvodnja
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Mliječno-kisele bakterije
|x Probiotičko djelovanje
|2 nskps
|
776 |
0 |
|
|t Utjecaj različitih čimbenika na rast i preživljavanje probiotičkih bakterija u rekonstituiranoj slatkoj sirutki
|w nsk.(HR-ZaNSK)000726755
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2009
|
998 |
|
|
|m vško1002
|m vhop1002
|c sdio100219
|