Utjecaj mlijeka, aditiva i tehnologije na kemijski sastav i senzorna svojstva sira Trapista
U radu je prikazana pokusna proizvodnja sira Trapista u zrenjaninskoj mljekari "Mlekoprodukt". Upotrijebljeno je mlijeko proizvedeno na farmi "Agroklek", a sir Trapist proizveden je uobičajenom tehnologijom. Pokus se sastojao u primjeni dviju vrsta mezofilne mljekarske kulture i...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000742172 |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo 59 (2009), 1 ; str. 70-77 |
Glavni autor: | Popović-Vranješ, Anka (-) |
Ostali autori: | Krajinović, Milan (-), Pejanović, Radovan |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
Mljekarstvo |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: