The influence of gene transfer on the lactic acid bacteria evolution

Tijekom tisućljeća u cijelom su svijetu bakterije mliječne kiseline bile prijeko potrebne za pripremu raznovrsnih mliječnih proizvoda. Brojne usporedne analize sekvencija gena i genoma prokariota pokazuju da su izmjene genetičkoga materijala unutar i između bakterijskih vrsta mnogo uobičajenije i če...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000742297
Matična publikacija: Mljekarstvo
59 (2009), 3 ; str. 181-192
Glavni autor: Bačun-Družina, Višnja (-)
Ostali autori: Mrvčić, Jasna (-), Butorac, Ana, Stehlik-Tomas, Vesna, Gjuračić, Krešimir
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Mljekarstvo

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Mljekarstvo