The influence of gene transfer on the lactic acid bacteria evolution
Tijekom tisućljeća u cijelom su svijetu bakterije mliječne kiseline bile prijeko potrebne za pripremu raznovrsnih mliječnih proizvoda. Brojne usporedne analize sekvencija gena i genoma prokariota pokazuju da su izmjene genetičkoga materijala unutar i između bakterijskih vrsta mnogo uobičajenije i če...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000742297 |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo 59 (2009), 3 ; str. 181-192 |
Glavni autor: | Bačun-Družina, Višnja (-) |
Ostali autori: | Mrvčić, Jasna (-), Butorac, Ana, Stehlik-Tomas, Vesna, Gjuračić, Krešimir |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Mljekarstvo |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: